Our Blog

9na Mostra de teatre jove Teatre Zorrilla

Ahir, per 5na vegada vam participar de la Mostra de teatre Juvenil de Badalona, organitzada per Amics del teatre Zorrilla i el departament de cultura i educació de Badalona.

Deixo testimoni de què va ser una tarda màgica.
Deixo paraules d’agraïment a la implicació infinita de 4t de l’ESO, al seu treball de recerca i descobriment fins a l’últim segon. A la seva confiança… A tot el que vam generar junts!

Deixo la meva abraçada tendra per al meu equip: @elepertu , @laila_dzal , @anambunaena , @veraliviagarcia , @alvaroblal , per tot i més. A @padi_padilla_ , @blancalasole , Emma, per als vostres cops de mà!. A tot @creactivaeducadors i a tota la comunitat educativa de l’escola per al seu suport.
Em sento orgullosa de poder formar part d’una escola @assumpciobdn que li dona a les arts escèniques un lloc privilegiat i que permet que aquests projectes puguin tirar endavant de la mà d’artistes pedagogs, malgrat la falta de recursos i suport que des de les administracions educatives existeix.

Tenint en compte el valor social i la transformació que generen dins del col·lectiu adolescent els tallers transversals que fan servir les arts escèniques aplicades com a eina d’aprenentatge, faig una crida perquè projectes com aquests puguin formar part del dia a dia dels instituts.

I finalment dono les gràcies, al @teatrezorrilla per permetre una trobada així on passa tot això…

ON EXISTEIX L’ART
ON ES GENERA CULTURA
ON EL POBLE POT TROBAR UNA IDENTITAT
LA CULTURA ÉS UN DRET, LA CULTURA ÉS UNA NECESSITAT
LA CULTURA ÉS LA IDENTITAT D’UN POBLE, UN POBLE VIU

.https://www.bdncom.cat/notice/alumnat-de-secundaria-trepitja-el-teatre-zorrilla-en-la-centenari-de-la-mort-dangel-guimera

L’any vinent es compliran 10 anys de la mostra! A per més!