Eines pràctiques per treballar les arts escèniques dins l’aula i com a projecte transversal a l’escola

Suspendisse semper semper turpis

Inter-acció a l’aula: Praesent vulputate risus quis neque iaculis rhoncus. Integer ornare dolor urna, et rutrum purus sollicitudin eu. Phasellus placerat dui sapien, id tristique eros pulvinar in. Curabitur quis nunc velit. Vestibulum sit amet urna libero. Aliquam erat volutpat. Sed molestie rhoncus pellentesque. Pellentesque et blandit libero. Quisque sed libero ut sem egestas pulvinar.  

Presentació: Creiem que el joc dramàtic permet als infants experimentar amb el món i d’aquesta forma poder transformar-lo d’una manera que té un sentit per ells. Trobem la necessitat d’una educació activa dintre d’una societat en constant transformació.

Motivació per als mestres: Tant els continguts  com la metodologia d’aquest taller és una eina de fàcil aplicació a l’aula i que aporta un ambient de treball relaxat i respectuós.

Objectius: Explorar les diferents potencialitats pedagògiques del teatre dintre del currículum escolar és l’objectiu principal d’aquest taller que proposem per a mestres de Primària: Titelles aplicades al coneixement de la lecto-escriptura, Exercicis d’Expressió corporal per l’assignatura del coneixement del medi, veu , dicció i fonètica en les àrees de llengua…

Destinataris: A  tots els mestres i educadors d’educació primària