Our Blog

Continuem treballant virtualment: «Ciències socials I arts escèniques»

https://vimeo.com/412241815

 

La proposta d’experimentar les arts a través de les ciències socials continua treballant des de casa. Actualment construïm una autoficción articulant relats dels personatges treballats amb els nostres relats d’aquests dies de confinament. Hem creat també seqüències d’accions amb material audiovisual per a intervenir en els relats confeccionats si les circumstàncies de les pròximes setmanes no ens permeten tornar a l’institut. D’aquesta forma podrem compartir amb el públic aquesta petita performance virtual prolongació del nostre treball presencial.

El el vídeo compartit és el recorregut de diferents experiències del primer trimestre que ens van permetre arribar on estem ara:

Creem un compromís grupal dibuixant corporalment diferents paisatges que ens van permetre triar quin lloc volíem ocupar dins del projecte.

Treballem creant cartografies sensorials dels temes curriculars que van plantejar els especialistes en Ciències Socials.

A través de textos del llibre de Svetlana Aleksiévitx, 2018, «La guerra no té cara de dona», construïm relats grupals que compartim creant per a cadascun d’ells ambients particulars amb materials lumínics.

Partint de seqüències d’acció estipulades i una proposta sonora concreta, improvisem la presa de la bastilla.

Autoavaluem el procés a través de les caixes sensorials.

Vam avaluar i vam fer una devolució de tot el material creat utilitzant metodologies com Skethchbook, metodologia de l’arc de Sant Martí, Zine i Metodologia de la mà.

Deja un comentario