Our Blog

Engeguem el projecte internacional » The Coronavirus Time Capsule»

Avui ha estas un dia molt especial! Van enguegar amb la Mireia Asensio el projecte internacional «The Coronavirus Time Capsule».

Aquest projecte internacional l’ha creat Company Three , com una resposta creativa al COVID 20. Company Three és una companyia de teatre juvenil establerta a Londres. La idea és oferir un espai als adolescents per a contar les seves pròpies històries i crear el seu propi canvi.

El projecte és una resposta setmanal a la pandèmia, a través dels ulls dels joves de tot el món i utilitzant les arts escèniques i les noves tecnologies.

http://www.companythree.co.uk/#coronavirus-estafi-*capsule

Participant en el projecte, som col·laboradors i formem part d’una xarxa d’institucions que treballen amb jovénes. La intenció és continuar oferint als adolescents amb els quals treballem suport, connexió i un espai per a ser creatius. És també una oportunitat per a connectar amb altres institucions educatives que treballen amb joves, en un moment de crisi global.

Aquest és un projecte acumulatiu. Cada setmana, els joves respondran a un tema (coses com la vida en la llar, l’educació o l’avorriment) i faran un vídeo de quinze segons. Aquests són després compaginats i editats junts (en aquest cas, per Mireia Asencio i Laura García). El mateix procés ocorre cada setmana, perquè la caixa del temps s’allargui a mesura que al quarantena continuï i desenvolupi.

Cada grup que participa crearà i distribuirà el seu propi Time Capsule (Capsula del Temps), però al llarg s’espera reunir-los en un sol lloc, com una manera de marcar i recordar aquest període extraordinari en la nostra història.

Deja un comentario